Csiribpusztai játszótér akácfából

Csiribpusztai játszótér akácfából

Az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően kiemelt tartóssággal bír - amelyet nem csak az építőiparban és a bútorok esetében használhatunk fel. Hangulatos akác oszlopainkból játszótereket is tervezünk és értékesítünk, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendenek!

 

A Csiribpusztai játszótér az egyik ilyen komplexumunk, amelyre azóta is büszkék vagyunk: a legkisebbek örömére számos érdekes, izgalmas játszótéri eszközt készítettünk és helyeztünk el a területen megbízónk kérésére. Tervezőink, kivitelezőink garantálják a kicsik biztonságát, míg az akácfa a tartósságot: ez az anyag ugyanis akár több generációt is kiszolgálhat a játszótéren!


Ossza meg!

Vissza: Képgalériák
címkék: akácfa

Kommentek


Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702