Igényes akác játszótér

2015.01.19.

Cikkek

Igényesség a játszótérgyártásban - avagy milyen a "jó" játszótér?


Akác játszótér

A magyarországi játszóterek állapota, biztonságos használhatósága, megjelenése nagy fejlődésen ment keresztül. A környezet-, és gyermekbarát anyagok elterjedése, a szigorú és egységes előírások kétséget kizáróan nagy javulást hoztak mind a közületi, mind a magáncélra épített játszóeszközök terén.  


A múlt a játszóterek életében... lepattogzott, fém tartozékok és számos veszélyt jelentő elem

Örömmel tapasztaljuk, hogy végre eltűnni látszanak a fémcsövekből, zártszelvényekből összehegesztett, lepattogzott lakkozású förmedvények. A mászókák, amikhez télen odafagy az ember keze, a rozsdás állványzatú hinták, a betonszegélyű homokozók lassan kikopnak lakóhelyeink látképéből, és sokkal igényesebb játszóeszközök kerülnek a helyükre. Egyre több olyan megoldást látunk, ahol átgondoltan, szisztematikusan építik fel a játszóteret, a biztonságot, és a felhasználói élményt szem előtt tartva. Cégünk is erre törekszik: igényes, biztonságos, szép, és hosszú ideig használható játszótereket hozunk létre, amiken igazán önfeledt a szórakozás.

 

Az innováció a játszóterek életében: a szíjácsmart akác

Ehhez szerencsére megtaláltuk a megfelelő alapanyagot is. A szijácsmart akácfa oszlopokból készült játszótér hihetetlenül tartós, több nemzedékre szóló termék. A fa meleg tapintása, hangulata egyértelműen előnyösebb választássá teszi a hideg fémnél, magas ellenálló képessége pedig a többi faanyagtól különbözteti meg. Ráadásul a részletekre is odafigyelünk: a kötőelemek és tartozékok minőségi, európai gyártmányú saválló acélból készülnek, hiszen magas elvárásoknak kell megfelelniük: ki kell tartaniuk az akácfa élettartamának végéig!

 

A legjobb alapanyag megtalálása azonban önmagában még nem elég, ha nem társul hozzá professzionális munka. Asztalosaink szaktudása szerencsére nem hagy kivetnivalót maga után, a legnagyobb gondossággal készítik el mind a közületi, mind a magáncélra szánt játszóeszközöket.

Szerző: Robinia Group

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: akácfa

Kommentek


Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702