cikkek

Cikkek

2016.02.05.


Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

2015.10.14.


s

Milyen típusú játszóteret építsünk?

Ha játszótérépítésbe kezdünk, a legfontosabb azt megvizsgálnunk, hogy milyen korcsoport részére szeretnénk azt létrehozni. Egy óvodás és egy általános iskolás korban lévő gyermeknek egészen más igényei és képességei vannak, így a számukra épített játszótereknek is más-más ismérvekkel kell bírniuk.   

2015.01.19.


Akác játszótér

Igényesség a játszótérgyártásban - avagy milyen a "jó" játszótér?

A magyarországi játszóterek állapota, biztonságos használhatósága, megjelenése nagy fejlődésen ment keresztül. A környezet-, és gyermekbarát anyagok elterjedése, a szigorú és egységes előírások kétséget kizáróan nagy javulást hoztak mind a közületi, mind a magáncélra épített játszóeszközök terén.  

Cikkek  | 
1

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: játszótér

Kerti fa játszóterek

Bár egy magáncélra szánt játszótérnek kevesebb előírásnak kell megfelelnie, mint közületi társainak, cégünk ezeket is ugyanolyan gondossággal, szakértelemmel készíti el.  Az akácfa tartósságának és a minőségi tartozékok időtállóságának köszönhetően játszóeszközeink többgenerációs termékek, még az unokák is örömüket lelik majd benne!

Közterületi fa játszóterek

A közületi játszóeszközök extrém igénybevételenk vannak kitéve. Az általunk készített akácfa játszóterek azon kívül, hogy esztétikus, gyermekbarát megjelenéssel bírnak, gond nélkül állnak ellen a természeti hatások és a gyermekek okozta megpróbáltatásoknak. Minden játszóeszközünk TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az újakat igény szerint tanúsíttatjuk! 

Mitől lesz biztonságos egy játszótér?

Milyen a biztonságos játszótér?


Ma már nincs olyan szülő, akinek ne lenne fontos, hogy milyen játszótérre viszi gyermekét. Hisz egy jó játszótérnél alapvető, hogy annak biztonságosnak kell lennie.

Akác játszótorony

Kötőelemek és felületkezelés


Az akácfa rendkívül jó alapanyag játszóterek gyártásához, de önmagában nem elég a sikerhez. Oda kell figyelni a proffesszionális telepítésre, a megfelelő kötőelemek használatára, hiszen csak így biztosítható az igazán minőségi végeredmény.

2472 Kajászó, Rákóczi út 2/A 
Üres H-P 6:00-14:30, Sz-V zárva

Honlapkészítés WebdesignExpedient
Marketing tanácsadásKeresőoptimalizálás:
Marketing Professzorok

Tel.: +36 22 455-702, Fax: +36 22 455-702